Velkommen

Den maritime branche er reguleret af en lang række internationale love, standarder og retningslinjer, der skal sikre kvaliteten af det arbejde der udføres og ikke mindst sikkerheden om bord.

Hos Hytek A/S overholder vi til enhver tid den gældende lovgivning, og alle vores medarbejdere er godkendte og certificerede til at udføre det arbejde, de er blevet pålagt.

Vores kunder og medarbejderes sikkerhed har højeste prioritet, og vi anser vores mange certificeringer, som en blåstempling af det arbejde, vi udfører.

Om Hytek

Hytek A/S er en stærk og pålidelig samarbejdspartner for både industrien og den maritime branche. Innovation og kreativitet er nøgleord hos os, og vi sætter en ære i at skabe løsninger, der genererer resultater og sætter fart på udviklingen hos vores kunder.

Hos Hytek A/S er vi specialister indenfor:

  • Hydrauliske og mekaniske anlæg
  • Redningsbåde, davider og udløserkroge
  • Kraner og løftegrej
  • Design og produktudvikling

Vores team favner en bred vifte af motiverede medarbejdere, hver med deres speciale, med stærke kompetencer og stort engagement. Vi tror på uddannelse, vidensdeling og erfaringsudveksling og efteruddanner løbende vores medarbejdere, så de til enhver tid er på forkant med udviklingen.

Hytek A/S har til huse i det nordlige Danmark, men vi lader os ikke begrænse af geografi. Vi tilbyder vores services overalt i verden og har stor erfaring med at arbejde onsite og på tværs af kulturelle skel. Vores faciliteter og værksteder er moderne, og vi råder over det sidste nye indenfor udstyr, værktøj og teknologi.

 

Adfærdskodeks

Hos Hytek A / S stræber vi efter åbenhed, ærlighed og gennemsigtighed i den måde, vi driver forretning på, og vi er dedikerede til at opbygge og opretholde et stærkt kundeforhold.

Vi stræber altid efter absolut lovgivningsmæssig overholdelse og imødekommer internationale såvel som lokale lovgivninger på alle tidspunkter. Vi samarbejder tæt med relevante flagstater, klassificering selskaber, Cralog & producenter for at sikre, at vi overholder alle gældende standarder og regler.

Hytek A/S stræber efter at være den foretrukne og officielt bedst anbefalede leverandør inden for inspektion og vedligeholdelse af redningsbåde, davits og løfteudstyr af alle mærker som vores kunder måtte have ombord på deres skib. Samt den foretrukne leverandør af nye kraner, davits og redningsbåde.

Hytek A/S vil gøre sit bedste for at overholde gældende regler for området og bestræbe sig i samarbejde med de respektive flagstater, klassifikation selskaber, fabrikanter og ejere til at definere indholdet af hvert job, så alle er opmærksomme på omfanget, fortolkningerne af reglerne og at bestemmelserne overholdes i videst muligt omfang.

Hytek A/S’s mål, er at være garant for høj kvalitet og levere præcist det, der er aftalt med kunden. Grundlaget for at nå dette mål er vores høje professionalisme og vores kvalitetsstyringssystem. Alle, der arbejder inden for dette område, er ansvarlig for at overholde Hytek A/S’s adfærdskodeks.